Hirdetés

Ma már mindenkinek, aki a piacon érvényesülni szeretne, szüksége van hirdetésre.

A hirdetés olyan reklámfelület, amelyen szolgáltatásokat lehet eladni. Ez lehet egy újságban megjelenő hirdetés, kirakat vagy jármű dekoráció, mappa, megállítótábla, világítótábla, ruházaton megjelenő felirat, csomagolás, építkezési háló, zászló, vagy akár egy kiállításon szereplő dekoráció is. Hirdetés készítéséhez elengedhetetlen a pontos méretek megadása. Igény esetén a helyszínen mi is vállalunk felmérést, fényképezést - ebből látványtervet készítünk, így önnek is könnyebb lesz elképzelni a végeredményt. A hirdetésen megjelenő elemeket akár az ön tervei, akár saját ötleteink alapján helyezhetjük el.

Az elkészítés határideje mennyiség függő. A hirdetés tervezésének ára a ráfordított időtől függ, ez alkalmanként változó. A terv elkészítéséhez meg kell kapnunk annak szövegét, esetleg képeket, amiket meg szeretne jelentetni. Amennyiben nem rendelkezik képekkel, mi is tudjuk ezeket biztosítani. Amit a megrendelőnek kell adnia: a hirdetés tartalma, milyen információnak kell megjelennie, ki a célközönség. Cég esetén fontos a logó, mert ha hiányzik, azt csak külön díjjal tudjuk elkészíteni.

A grafikus nem marketing szakember, így nem feladata a reklámszövegek megírása, viszont tudja, hogyan jelenítse meg az információkat. Neki kell esztétikusra terveznie a hirdetést. A reklámhordozó kiválasztásában szívesen adunk tanácsot. Egyedi ötletek kivitelezésében is tudunk segítséget nyújtani, akár tervezés, akár kivitelezés szintjén.

Alapanyagok:

Papírok: ofszet papír, digitális papír, fotópapír, citylight papír, kékhátú papír

Fóliák, vinylek: öntapadós fólia, dekorációs fólia (anyagában szinezett fóliák, fóliavásra)

Flexibilis műanyag alapú nyomathordozók: PVC frontlit ponyva, PVC backlit ponyva (átvilágítható), PVC backlit ponyva (feketebetétes), canvas (festővászon), roll-up film (alubetétes, no lite), pop-up display film, backlite film (dia), klöckner fólia

Nyomtatható táblák: Habosított PVC, plexi, PVC lemez, polikarbonát, styrol lemez, szendvics lemez, habkarton, hullámkarton (lemez), vikunil

Textilek: hurkolt poliester (zászlóselyem), selyem szantén, texturált szatén, artist light

Egyedi alapanyagok: fém táblák, műanyag táblák, üveg táblák, fa táblák, OSB lemezek,bútor lapok, egyedi anyagok (egyeztetés után)