Nyomdai termékek

Digitális nyomtatás A számítógépről a hagyományos nyomtatás közbeeső fázisainak kihagyásával azonnal a nyomtatóra lehet küldeni, és kitűnő digitális minőségben elkészíteni. A digitális eljárással kis példányszámú anyagok elkészítése rövid határidőkkel, lehetséges. Ez a technika képes arra, hogy az ofszet-technológiával közel azonos nyomtatási minőséget produkáljon. Digitális nyomdagéppel a kis példányszámú (1000 db alatti) megrendelések is kivitelezhetőek, és egészen kis mennyiségű nyomat nyomtatását is vállaljuk. (névjegy, katalógus, meghívó, naptár, plakát, szórólap, öntapadós fólia, banner, backlite, poszter nyomtatás kültérre és beltérre). Digitálisan nem csak papír alapú hordozóra nyomtatunk, hanem műanyagra, textilre, ponyvára és mágnesfóliára is. A technika egyik legnagyobb előnyeként minden egyes nyomat perszonalizálható.

Változtatást nem igénylő, lezárt munkákat megfelelően méretezett és nyomdai minőségű (felbontású) PDF illetve kép (pl. TIFF, JPG, GIF) állományban fogadunk. A tervekben a CMYK színmodell alkalmazását várjuk. Digitális nyomtatáshoz szükséges adatok: méret, papír, színek száma, mennyiség, kér-e grafikai munkát?

Íves és rotációs nyomtatást is vállalunk. Amennyiben a példányszám elér egy bizonyos mennyiséget, akkor a digitális nyomtatás már nem kifizetődő. Ilyenkor kerül előtérbe az ofszet nyomtatás. A felhasználható papírok fajtája sokféle lehet: ofszet, kreatív vagy merített (ill. merített jellegű), műnyomó papírokból, illetve kartonokból lehet választani. Bármilyen alakú nyomtatványt elő tudunk állítani a formakivágás segítségével! Nem okoz gondot a különleges, formabontó design. Az öntapadó címkéket a kívánt méreteknél bevágjuk, így azok az ívekről könnyedén lehúzhatóak. A nem tapadó anyagok esetében a perforálással tudjuk a megfelelő helyen a könnyű téphetőséget biztosítani. A lakkozás több lehetőségét kínáljuk megrendelőinknek: az ofszet lakk tartósítja a nyomatot, de különösebben nem szembetűnő. Dekorációs célokra és a lényeg kiemelésére szolgál a formalakkozás, ami történhet UV-lakkal is. Egy színes prospektuson a meghatározó kép, logo tökéletesen hangsúlyozható formalakkozással, az eredmény nagyon exkluzív és figyelemfelkeltő lesz! Ofszet nyomtatáshoz szükséges adatok: méret, papír, színek száma, mennyiség, kér-e grafikai munkát? Az elkészült nyomtatványokat méretre vágás után, a megrendelő kérésének megfelelően egységcsomagokba rendezzük.