Rólunk

Grafikák tervezése 

Vállaljuk grafikák megtervezését de kész anyagot is tudunk fogadni. Ha igazán ütőképes reklámot szeretnél akkor legjobb, ha szakképzett grafikusok valósítják meg az ötleteidet.
A grafikai tervezés ára függ az összetettségtől és a oldalszámtól. Ezek birtokában pontos árajánlatot tudunk adni. A terv elkészítéséhez meg kell kapnunk annak szövegét, esetleg képeket, amiket meg szeretnél jelentetni. Már a munka kezdetén érdemes átgondolni ezeket az igényeket.

Nyomtatható alapanyagok

Papírok: ofszet papír, digitális papír, fotópapír, citylight papír, kékhátú papír
Fóliák, vinylek: öntapadós fólia, dekorációs fólia  
Műanyag alapú nyomathordozók: PVC frontlit ponyva, PVC backlit ponyva (átvilágítható vagy fekete betétes), canvas (festővászon), roll-up film (alu betétes, no lite), pop-up display film, backlite film (dia)
Nyomtatható táblák: Habosított PVC, plexi, PVC lemez, polikarbonát, styrol lemez, szendvics lemez, habkarton, hullámkarton (lemez), vikunil
Textilek: hurkolt poliester (zászlóselyem), selyem szantén, texturált szatén, artist light
Egyedi alapanyagok: fém táblák, műanyag táblák, üveg táblák, fa táblák, OSB lemezek, bútorlapok

Partnerség

Ha egy cég arculata, logója és reklámipari termékei egy kézben futnak, teljes mértékben elkerülhetők a félreértések a technológiákkal, színekkel, méretekkel kapcsolatban, amely előfordulhat, ha az anyag nem egy helyen készül.

Ügyfeleink igényeire szabva dolgozunk és megkeressük az optimális megoldásokat. PC-s környezetben a már megtervezett grafikák nyomdai előkészítését is vállaljuk.

Miért válassz minket?

  • Árajánlat kérésre gyorsan reagálunk.
  • Akár 50 névjegykártyáról, akár
    40 000 szórólapról van szó, példányszámtól függetlenül mindent kinyomtatunk.
  • Nem kell nyomdák után telefonálgatni, keresve a megfelelő kivitelezőt.
  • Tervezéstől a kivitelezésig minden egy kézben.